ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
sky preloader

Vesti

Ski opening na Kopaoniku zakazan za 09. i 10. decembar Na pomolu još jedna ski sezona o kojoj će se pričati

Lokacija Kopaonik

Datum održavanja 09. December, 2022 - 10. December, 2022

Dobar provod i luda zabava i ove godine obeležiće početak još jedne ski sezone na Kopaoniku 09. i 10. decembra, uz senzacionalne nastupe najvećih regionalnih muzičkih zvezda.

Skymusic će se i ove godine pobrinuti da multifunkcionalna sala hotela Grand drugog vikenda decembra postane epicentar dešavanja, gde će uz vrhunsku produkciju i najsavremenije scenske efekte jedinstveno iskustvo upotpuniti nezaboravni nastupi jednih od najpoznatijih domaćih izvođača i dokazanih majstora za odličan štimung. 

Prve večeri, 09. decembra, nastupiće omiljena balkanska muzička zvezda, Aco Pejović, dok će sutradan gosti imati priliku da uživaju uz jedan od najpopularijih ženskih vokala folk scene, Aleksandru Prijović. Atmosferu će dodatno podrgrejati Mega Band, koji nastupa obe večeri kao predgrupa. 

Kopaonik godinama unazad predstavlja sinonim za vrhunsku zimsku avanturu, a najpopularnija i najposećenija srpska planina iz godine u godinu poboljšava i uvećava svoju ponudu, pa će i ove godine hotel Grand i hotel Gorski za svoje goste pripremiti specijalne paket aranžmane i brojne druge pogodnosti

Datum objavljivanja 06. December, 2022


Slične vesti Saznajte više_