ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
sky preloader

Vesti

Proslava Nove godine u Beogradu uz Teodoru, Zeru, Nuccija, Voyage-a i Gazda Paje Tehnička produkcija događaja premašiće sva očekivanja

Lokacija Plato ispred Doma Narodne skupštine, Beograd

Datum objavljivanja 31. December, 2022

Povodom održavanja manifestacije “Beogradska zima” održana je konferencija za medije, na kojoj su učestvovali predsednik Skupštine grada Beograda i predsednik Odbora manifestacije “Beogradska zima” Nikola Nikodijević, osnivač i vlasnik Skymusic-a Milenko Škarić i izvođači koji će u novogodišnjoj noći nastupati na platou ispred Doma narodne Skupštine – Teodora, Zera, Nucci i Voyage.

Predsednik Skupštine grada Beograda i predsednik Odbora manifestacije “Beogradska zima” Nikola Nikodijević izjavio je da ova manifestacija obuhvata mnogo veći broj događaja i kulturnih dešavanja, te da će finalna dešavanja će biti organizovana 29, 30. 31. decembra. „Predstavićemo beogradski duh Nove godine, Beograd na ekskluzivniji, vidljiviji, drugačiji i efikasniji način. Stare vrednosti i novi pristup čine beogradski duh Nove godine kroz koji ćemo građanima omogućiti da uživaju raznim programima“  – rekao je on.

Standardno će doček Nove godine biti organizovan 31. decembra ispred Doma Narodne skupštine, a ove godine će izvođači biti oni koje mlađa publika sluša i voli. 

„Krenućemo od 20 časova sa DJ Majk Rajdom, od 21 čas nastupiće Zera, potom Gazda Paja, Nući i Vojaž i u Novu godinu ulazimo sa vatrometom i Teodorom Džehverović. Verujem da ćemo imati jedan drugačiji doček na radost mlađe generacije Beograđana“ – rekao je predsednik gradskog parlamenta naglasivši da će se voditi računa o bezbednosti svih učesnika u dočeku 31. decembra kako bi sve prošlo bez incidenata. 

Milenko Škarić, osnivač i vlasnik „Skymusic-a”, kompanije koja se našla među organizatorima  novogodišnje manifestacije, zahvalio se na ukazanom poverenju, izrazivši zadovoljstvo što je Grad Beograd prepoznao nove trendove i ono što je važno za život mladih danas. On je dodao da je Grad podržao čak dve manifestacije koje promovišu ovaj žanr muzike – Music Week, koji će se održati u junu sledeće godine i Music Awards Ceremony, koji se održava 25. i 26. januara u Štark Areni.

Govoreći o novogodišnjoj noći, Škarić je rekao: „Grad se ovako na pravi način obratio mladima prativši trendove i mislim da smo odabrali izvođače koji to opravdavaju. Obećavamo tehničku produkciju koja će daleko prevazići dosadašnje novogodišnje proslave, obećavamo nešto vrlo nesvakidašnje, ozbiljno, veliko i moderno i u skladu sa izvođačima koji će to opravdati“.

Prisutnima su se obratili i izvođači, koji su izrazili zahvalnost Gradu na pruženoj šansi, ističući da je nastup ispred Doma narodne Skupštine nešto o čemu svaki izvođač sanja. „Potrudićemo se da damo svoj maksimum“ – složili su se Nucci, Voyage i Teodora, dok Zera nije krila uzbuđenje zbog predstojećeg nastupa. 

Pored proslave Nove godine, „Beogradska zima”, koja se realizuje pod pokroviteljstvom Grada Beograda, obuhvata i veliki broj kulturnih događaja i manifestacija koje se održavaju od 15. decembra do 15. januara. Po prvi put je prepoznata kao manifestacija od javnog značaja. U ovom izdanju učestvuju sve ustanove kulture kojima je osnivač Grad, i kako je istaknuto, realizovaće se u svim gradskim i prigradskim opštinama, podrazumevajući muzičke scenske, tribinske, likovne programe, stručna vođenja, kao i programe za decu i mlade.

Slične vesti Saznajte više_