ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
sky preloader

Vesti

Ski opening by Music Week: Aleksandra Prijović zapalila atmosferu druge večeri svečanog otvaranja ski sezone na Kopaoniku Događaj za koji tradicionalno vlada ogromno interesovanje i ove godine organizovali su Skymusic, Hotel Grand Kopaonik i Gorski Hotel & Spa

Lokacija Kopaonik

Datum održavanja 10. December, 2022

Vikend koji obeležava početak nove ski sezone otpočeo je fenomenalnim nastupom jednog od najvećih boema domaće scene i vanserijskog izvođača – Acom Pejovićem, tokom kog je čitava sala Grand Hotela bila na nogama do ranih jutarnjih sati. Istom energijom i žurkom za pamćenje zatvoren je ovogodišnji Ski opening by Music Week na Kopaoniku uz Aleksandru Prijović – zvezde na čijim je nastupima zagarantovana fantastična atmosfera i odlična zabava! 

Publika je željno iščekivala da uživo čuje najnovije hitove sa albuma „Zvuk tišine“, koji su momentalno osvojili simpatije publike već na prvo slušanje, uz neizostavne dobro poznate numere „Testament“, „Legitimno“ i mnoge druge. Za nastup atraktivne pevačice tražila se karta više, a žurka je, kao i svake godine na početku zimske sezone na Kopaoniku, trajala do kasno u noć. Dobar ugođaj i sjajno zagrevanje pre i nakon nastupa headliner-a oba dana Ski Opening-a pružio je sjajan Mega Band. 

Događaj koji je prevazišao sva očekivanja, praćen je kao i uvek tehničkom produkcijom koji prati svetske standarde, a za koju je zadužen Skymusic, pa je ugođaj i gostiju i izvožača, očekivano, bio na vrhuncu. 

Ovakav uvod u sezonu, uz sjajnu ponudu luksuznih hotela, nagoveštava odličan provod na našoj najpopularnijoj ski destinaciji, a najavljeni nastupi Dragane Mirković i Nataše Bekvalac za doček i reprizu nove godine u okviru Music Week-a na Kopaoniku, to i potvrđuju. 


Datum objavljivanja 11. December, 2022


Slične vesti Saznajte više_