ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
sky preloader

Vesti

Ulaznice za MAC, najveći i najglamurozniji muzički događaj u regionu, u prodaji od danas Ceremonija će se održati 25. i 26. januara u Beogradskoj Štark Areni

Lokacija Beograd, Štark Arena

Datum održavanja 25. January, 2023 - 26. January, 2023

Najveća i najprestižnija regionalna manifestacija dodele muzičkih nagrada, Music Awards Ceremony (MAC) u organizaciji Skymusic-a, vraća se na velika vrata, i to dvodnevnom ceremonijom, a ulaznice za jedinstveni muzički spektakl dostupne su od danas!

Postani deo MAC istorije i obezbedi sebi najbolje mesto – uživaj u senzacionalnim nastupima najvećih regionalnih muzičkih zvezda, 25. i 26. januara u beogradskoj Štark Areni!  

Prvog dana dodele prestižnih muzičkih  priznanja, MAC scenu će pokoriti muzički velikani, izvođači koji regionalnom scenom suvereno vladaju decenijama unazad, predstavljajući neprikosnovenu muzičku elitu pop, rock, rap, world music i narodne muzike, dok će najpopularnije ikone trap, drill i moderne alternativne muzike praćena impresivnim muzičko-scenskim efektima i zahtevnim plesnim elementima nastupiti drugog manifestacije.

Prodaja ulaznica za najglamurozniji događaj godine počela je danas tačno u podne, kada je ograničen kontigent ulaznica pušten u prodaju po povlašćenoj ceni, sa popustom od čak 70 odsto!

U ponudi se mogu naći dnevne ulaznice za prve sektore već od 690 dinara, dok se paket ulaznica za oba dana može kupiti po ceni od 1490 dinara.

Pored standarnih ulaznica, u ponudi su i VIP ulaznice koje pužaju jedinstveno iskustvo i privilegovano mesto, tik uz vaše omiljene izvođače, i to po ceni od 2500 dinara po osobi za barski sto, odnosno 4000 i 4500 dinara za banket sto i separe.

Ulaznice za fan pit dostupne su za drugi dan MAC ceremonije, i to po ceni od 3990 dinara. 

Ulaznice su dostupne putem sajta efinity.rs, besplatne aplikacije eFinity za IOS i Android, kao i na eFinity prodajnim mestima - blagajna Štark Arene i maloprodajni objekat Natura Siberica u Ulici Dimitrija Tucovića 28a.

Podsetimo, MAC ceremonija je za vrlo kratko vreme stekla status najprestižnijeg muzičkog događaja ikada viđenog na ovim prostorima, koji je okupio više od 450 poznatih ličnosti iz šest zemalja na jednom mestu – Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Slovenije, a čak sedam TV stanica zemalja regiona sa nacionalnom frekvencijom prenosilo je oba izdanja MAC ceremonije. Preko 5 miliona ljudi iz regiona pratilo je TV prenos ceremonije i dodele MAC nagrada.

Pored nemerljivog doprinosa razvoju muzičke industrije regiona, uz afirmisanje izuzetnosti, saradnje, tolerancije i različitosti, manifestacija, koja se organizuje uz podršku grada Beograda, ima i humanitarni karakter. Kao i prethodnih godina, i treće izdanje najveće regionalne ceremonije dodele priznanja za izuzetnost izvođačima svih muzičkih žanrova, realizuje se u saradnji sa UNICEF-om.

Dodatno, ceremonija je dobitnik čak sedam internacionalnih priznanja i to - „Best Musical Event“, „Best Ceremony“, „Best European Event“, „Excellence in Brand Strategy and Creation“, „Live Show“, „Set Design Supplier“ i „Audiovisual Supplier“.

Datum objavljivanja 05. December, 2022


Slične vesti Saznajte više_