ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
sky preloader

Vesti

Exit, Beer Fest, Music Week i Guča festival među najtraženijim pojmovima na Google-u u 2023. godini Skymusic i ovde godine lider u entertainment industriji

Lokacija Srbija

Datum objavljivanja 20. December, 2023

Festivali u organizaciji Skymusic-a i ove godine zauzeli visoko mesto na Google-ovoj listi najtraženijih pojmova!

Kako se tradicija nastavlja, Google je objavio svoj godišnji pregled, a u kategoriji festivali, Skymusic se izdvojio kao ključni igrač.

Na listi najtraženijih festivala u 2023, Exit se našao na drugom mestu, dok se Belgrade Beer Fest, koji je ove godine posetilo više od 200 hiljada ljudi, ponosno se pozicionirao na 4. mestu. Music Week, sa svojim beogradskim i zimskim izdanjima, zauzeo je respektabilno 8. mesto. Podsetimo, oba ova festivala  (Belgrade Beer Fest i Belgrade Music Week) proglašeni su manifestacijama od značaja za grad Beograd, budući da privuku više stotina hiljada gostiju svake godine.

Guča, jedan od najprepoznatljivijih i najautentičnijih srpskih događaja, koji je ove godine posetilo više od pola miliona ljudi, pridružio se eliti i zauzeo 10. mesto na ovoj prestižnoj listi.

Lista koju je Google objavio potvrđuje da su Skymusic festivali postali neizostavan deo kulturnog identiteta naše zemlje, te da su privukli veliku pažnju kako domaće, tako i inostrane publike.


Slične vesti Saznajte više_