ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
sky preloader

Vesti

Belgrade Music Week od 23. do 25. juna na Ušću Ove godne u izmenjenom terminu

Lokacija Ušće, Beograd

Datum održavanja 23. June, 2023 - 25. June, 2023

Belgrade Music Week, omiljeni festival popularne i urbane muzike, ove godine biće održan na samom početku leta, od 23. do 25. juna na Ušću, u organizaciji Skymusic-a.  

Festival, koji predstavlja budućnost industrije zabave, u svom petom izdanju donosi superzvezde nove generacije i osvajače YouTube trendinga – više od 25 izvođača, predstavnika najvećih regionalnih ikona trap, balkan trap i urban pop muzike i lidera novog muzičkog talasa pobrinuće se za nezabrovno koncertno live iskustvo tokom sva tri festivalska dana. Apsolutni predvodnici novog lica muzičke industrije, uz tehničku produkciju i scenske efekte koji diktiraju standarde live industrije direktno iz kuhinje Skymusic-a, prirediće do sada neviđeni audio – vizuelni spektakl, obećavaju organizatori. 

Podsetimo, jedan od najmoćnijih muzičkih događaja u ovom delu Evrope prvi put je održan 2019. godine, a na festivalu su od tada nastupile najveće muzičke zvezde sa naših prostora: Jelena Kareluša, Voyage, Nucci, Teodora, Crni Cerak, Relja, Maya Berović, Senidah, Coby, Angellina, Sara Jo, Hurricane, Katarina Grujić, Zera, Nikolija, Mahrina i mnogi drugi. Prošle godine, Grad Beograd je Belgrade Music Week proglasio manifestacijom od značaja za domaću prestonicu.

Ulaznice će se od četvrtka do ponedeljka u ponoć naći u prodaji po poklon cenama, sa čak 60 odsto popusta i biće dostupne putem sajta efinity.rs, besplatne mobilne aplikacije eFinity, u TC Rajićeva (I sprat) i na blagajni Štark Arene.

Datum objavljivanja 15. May, 2023


Slične vesti Saznajte više_