ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
sky preloader

Vesti

SKYMUSIC dobitnik MUSE CREATIVE AWARDS 2022 Četiri prestižna međunarodna priznanja u oblasti kreativne industrije za SKYMUSIC

Lokacija Beograd

Datum objavljivanja 08. September, 2022

Kompanija SKYMUSIC dobitnik je čak četiri sertifikata MUSE CREATIVE AWARDS međunarodnog udruženja International Awards Associate (IAA), za do sada neviđen performans na Kuli Beograd – New Year’s Eve 2022 multimedijalni laser show, koji je upriličen za doček 2022. godine na Beogradu na vodi.

Jedinstveni svetlosno-muzički performans i laser šou kakav do sada nije viđen u regionu svrstao je domaću prestonicu na mapu metropola širom sveta prepoznatljivih po senzacionalnim novogodišnjim dočecima, a osmominutni vatromet isprepleten sa laserskim zracima i svetlosnim efektima na Kuli Beograd uveo je brojne posetioce i stanovnike prestonice u 2022. godinu u velikom stilu. 

Preko 50 lasera velike snage i više od 200 jedinica rasvete, uključujući moćni SGM Q7 stroboro flood light, bilo je potrebno za jedinstven prizor, dok su se svetleće komete ispaljivale iz 50 metara dugačkih nizova montiranih na fasadi Kule Beograd. Vatromet je pušten i sa novobeogradske obale, pa je njegov odraz u Savi dopunio čaroliju koja je na licu mesta pratilo nekoliko hiljada ljudi.

Šlag na torti novogodišnjeg spektakla bila je numera koja je posebno komponovana za ovu priliku u prostorijama SKYMUSIC-a koju je otpevala jedna od naših najpoznatijih pop zvezda, Nevena Božović, a koja se čula duž 2300 metara obale duge Sava promenade.

Za rad na tehničkoj produkciji ovog veličanstvenog događaja SKYMUSIC je u izuzetno jakoj internacionalnoj konkurenciji nagrađen sa čak četiri MUSE CREATIVE AWARDS priznanja i to: za Platinum pobednika 2022 za javni događaj, Platinum pobednika 2022 za muzički događaj, Platinum pobednika 2022 za ceremoniju, dok je zlatnu plaketu 2022 dobio u kategoriji Događaj – LIVE SHOW.  

Milenko Škarić, vlasnik i osnivač SKYMUSIC-a zahvalio se partnerima na prilici da bude deo najveće vizuelno-muzičke senzacije na ovim prostorima i dodao: „Vrlo smo ponosni na ovaj projekat, kojim smo pomerili sve granice u oblasti tehničke produkcije događaja. Počastvovani smo što je njegova vrednost i izvrsnost prepoznata i nagrađena od strane organizacije koja gotovo deceniju uspostavlja i pomera normative kreativne industrije, i na taj način podstiče njen brži razvoj“.

Cilj IAA je da promoviše i podstiče kreativnost kroz obezbeđivanje novog standarda izvrsnosti za ocenjivanje produkcije i distribucije različitih medijskih i multimedijalnih sadržaja, a udruženje svake godine dodeljuje nagrade u 11 kategorija.

Novogodišnji multimedijalni laser show možete videti na sledećem linku:

Slične vesti Saznajte više_