ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
sky preloader

Vesti

Završen prvi vikend Kopaonik Music Week festivala! Za naredni vikend traži se karta više za Karleušu i Merlina

Lokacija Kopaonik

Datum objavljivanja 11. March, 2022

Prvi vikend šestog izdanja Kopaonik Music Week-a održan je ovog vikenda, uz nastupe dve velike muzičke zvezde, Sašu Matića i Cecu. Sudeći po reakcijama kako posetilaca, tako i samih muzičara, upravo ovakvi koncerti bili su ono što je svima najviše nedostajalo, budući da zbog korona virusa prošlogodišnje izdanje nije bilo održano.
 
Vrhunski doživljaj na Kopaoniku nije izostao ni ovaj put, obzirom da je prepuna dvorana hotela Grand ponovo na spektakularan način ugostila više od 1000 gostiju koji su imali privilegiju da na glamuroznoj lokaciji svedoče nenadmašivoj audio-vizuelnoj produkciji u Skymusic organizaciji.
 
Saša Matić pred sam početak svog nastupa nije krio oduševljenje i uzbuđenje, a osvrnuo se i na  početak svoje karijere, tokom devedesetih, kada je, kako je rekao mogao da peva i po 12 sati. Publika Music Week-a imala je priliku kako da uživa u prvom festivalskom izvođenju Sašinog albuma, tako i u nekim starijim hitovima među kojima su "Poklonite mi nju za rođendan", "Maskara" i druge..
 
Cecin nastup možda su i najviše obeležili njeni dobro poznati hitovi "Beograd", "Idi dok si mlad" i "Da raskinem sa njom", a povodom nastupa na Music Week-u izjavila je da joj je drago što je sa publikom na Kopaoniku te da je atmosfera fenomenalna.
 
Pored vanvremenskih hitova i idiličnog martovskog skijanja, gosti su imali prilike da uživaju u vrhunskom komforu, ekskluzivnim SPA centrima i brojnim drugim sadržajima u tri najprestižnija hotela na destinaciji – Viceroy, Gorski i Grand Kopaonik, koji je ove sezone goste dočekao u potpuno novom luksuznom izdanju.
 
Drugog festivalskog vikenda, festival će ugostiti Jelenu Karleušu 18., odnosno Dina Merlina 19. marta, za koje se uveliko traži karta više.
 
Informacije o prodaji ulaznica i paket aranžmana, kao i rezervaciji istih,  može se naći na musicweek.rs ili pozivom na broj +381 60 66 70 318.
 
Festival je nakon prvog vikenda već uspeo da nadmaši očekivanja, te da opravda titulu ekskluzivnog muzičkog događaja koji je prepoznat u brojim zemljama regiona, iz kojih svake godine, upravo zbog ovog festivala dolazi sve veći broj gostiju.

Slične vesti Saznajte više_