ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
sky preloader

Korporativni Događaji

Skymusic Production ima dvoipodecenijsko iskustvo u organizaciji korporativnih evenata, sajmova i prezentacija za klijente kao što su Huawei, Siemens, Banca Intesa, Sheraton, Coca Cola, Porsche, Audi, Volkswagen, a poslednjih 7 godina učestvuje i u realizaciji World Expo-a. Posedujemo in house kreativne i tehničke timove - od dizajnera i arhitekata do light design, video, audio timova i scenografa. Vršimo usluge snimanja i fotografisanja događaja, izradu korporativnog filma i aftermovie-ja, uz marketinšku, PR i digital podršku. U našoj ponudi je i Belexpo centar, jedan od najekskluzivnijih prostora za organizaciju evenata u Beogradu. Bogatstvo ekspertize uz najnovije tehnologije, omogućava nam da vam isporučimo najkreativnija i najpraktičnija rešenja, kreirana u potpunosti prema vašim zahtevima i u skladu sa vašim korporativnim standardima i budžetom.

Od jednostavnije sajamske postavke, do najveće i najluksuznije svetske izložbe World Expo, Skymusic Production pokazuje se kao savršeni odabir za sve one koji žele da svoje usluge i proizvode prikažu na najbolji način.

Naša ekspertiza omgućiće vam uspešnu izložbenu prezentaciju bez obzira na veličinu postavke i nivo kompleksnosti.

U našem bogatom portfoliju ističu se najveće svestke sajamske prezentacije za Turističku organizaciju Srbije na svim sajmovima u Evropi (Sofija, Berlin, Frankfurt, London, Barselona...), ceremonija otvaranja sajma turizma u Srbiji, kao i sajamske prezentacije za kompanije Eurotruss, EAW, Milšped, prezentacija Ministarstva turizma Srbije u Kini na CIFIT Expo Fair Xiamen, a poslednjih 7 godina Skymusic Corporation učestvuje na najvećoj međunarodnoj manifestaciji World Expo.

Naši iskusni timovi pružaju kako jednostavna i praktična, tako i inovativna „outside the box“ rešenja kojima ćete svoju postavku podići na najviši nivo uz pomoć savremenih tehnologija: audio, video, lighting, LED technology, scenic, rigging, automation, and computer equipment.