ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
sky preloader

Korporativni Događaji

Skymusic Production ima dvoipodecenijsko iskustvo u organizaciji korporativnih evenata, sajmova i prezentacija za klijente kao što su Huawei, Siemens, Banca Intesa, Sheraton, Coca Cola, Porsche, Audi, Volkswagen, a poslednjih 7 godina učestvuje i u realizaciji World Expo-a. Posedujemo in house kreativne i tehničke timove - od dizajnera i arhitekata do light design, video, audio timova i scenografa. Vršimo usluge snimanja i fotografisanja događaja, izradu korporativnog filma i aftermovie-ja, uz marketinšku, PR i digital podršku. U našoj ponudi je i Belexpo centar, jedan od najekskluzivnijih prostora za organizaciju evenata u Beogradu. Bogatstvo ekspertize uz najnovije tehnologije, omogućava nam da vam isporučimo najkreativnija i najpraktičnija rešenja, kreirana u potpunosti prema vašim zahtevima i u skladu sa vašim korporativnim standardima i budžetom.

Za uspešne korporativne konvencije i sastanke na kojima okupljate bitne poslovne saradnike i partnere, potrebno je odabrati pristup koji je orijentisan na inovativna rešenja. U našem portfoliju ističu se ekskluzivne konferencije poput World Minds, Blic panel na Kopaoniku, kao i niz manjih događaja.

Bez obzira na veličinu i kompleksnost eveneta, naši in house timovi koji funkcionišu brzo i efikasno, realizovaće vaš događaj potpuno u skladu sa vašom vizijom. Skymusic Production u ponudi ima i jednu od najekskluzivnijih hala za korporativne konvencije i panele , Belexpo centar, kao i kompletne usluge snimanja i fotografisanja, PR i digital podršku.