ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
sky preloader

Vesti

Skymusic preuzeo dugovanja prema izvođačima Beer Fest – a Svi preostali honorari biće isplaćeni, festival će biti održan

Lokacija Beograd

Datum objavljivanja 29. March, 2022

Održana je konferencija za medije dana 29.03. u prostorijma SKYMUSIC-a. Javnosti su se obratili Vladica Radević direktor Beogradske kulturne mreže (BKM), Dragan Novičić programski menadžer Beer fest-a, zamenik gradonačelinka grada Goran Vesić i osnivač i CEO SkyMusic-a Milenko Škarić, izjavivši: “Beer Fest ima reputaciju koja neguje kulturu rok muzike i jedna je od retkih preostalih manifestacija ovog tipa u Srbiji. Prošle godine kompanija Skymusic nije imala nikakve veze sa organizacijom Beer Fest-a, bio je odgovoran samo za tehničku produkciju. Želim da najavim da će naša kompanija preuzeti brend Belgrade Beer Fest i nameravamo da svojim sredstvima u potpunosti izvođačima nadoknadimo njihove neisplaćene honorare. Pozivamo izvođače da nas kontaktiraju, mi ćemo sa svakim potpisati nove ugovore i isplatiti neisplaćene delove honorara."
Goran Vesić izjavio je da je Beogradski Beer Fest šesta manifestacija u svetu po masovnosti i zbog toga ima veliki značaj za Beograd. 

Slične vesti Saznajte više_