ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
sky preloader

Vesti

Stjepan Hauser najavio spektakl u prestonici Najpoznatiji virtuoz na violončelu sledeće godine u Beogradu

Lokacija Beograd, Štark Arena

Datum održavanja 24. October, 2023

„Loš dečko“ među instrumentalistima i jedan od članova 2Cellos, poznat kao HAUSER, najavljuje svoju dugo očekivanu, prvu svetsku solo turneju - "Rebel with a Cello", u okviru koje će 24. oktobra sledeće godine nastupiti u beogradskoj Štark Areni.

Vođen uspehom poslednje, i u rekordnom roku rasprodate, turneje 2Cellos, ovaj vizualni umetnik i superzvezda violončelista donosi nam vrhunski muzički šou praćen njemu svojstvenim scenskim efektima, koje savršeno ukraja sa svojim romantičnim zvukom i stilom sviranja. 

Virtuoz, čiji se stil izvođenja opisuje kao eklektičan, na jedinstven način prkosi pravilima ustaljenog muzičkog izraza, pokoravajući svet i stvarajući armiju fanova jedinstvenim uparivanjem violončela sa kontrastnim žanrovima. Njegovo kultno izvođenje numere „Smooth Criminal“ Majkla Džeksona napravilo je od njega internet senzaciju i još važnije, pozicioniralo ga je kao jednog od najtalentovanijih svetskih instrumentalista dvadeset prvog veka. 

HAUSER obećava pravu senzaciju i neponovljivo iskustvo na svojoj prvoj solo turneji. U svoj nastup uključuje sve što su njegovi fanovi upoznali i zavoleli kroz njegove vizuelne koncepte i medijske prezentacije, poput veoma popularne „Beach Party“ i „Alone Together“, ali i novi nivo transformacije ritmičnog retro zvuka u moderne plesne numere sa njegovog novog solo albuma koji je dostupan širom sveta, „The Player”.

Uspeh samog HAUSER-a doseže dalje od njegovih miliona pratilaca na YouTube-u, Facebook-u i Instagramu, sa posvećenom međunarodnom bazom obožavatelja koja nastavlja da raste. Sa milijardama audio strimova i video pregleda na društvenim mrežama, hrvatski violončelista je fenomen koji povezuje virtuoznost sa čistom strašću. Za HAUSER-ove fanove, možda je to jednostavno njegova sposobnost da ujedini generacije ljubitelja muzike.

Za ovaj koncert u organizaciji Charm Music-a i Skymusic-a, ulaznice će biti dostupne putem besplatne E_FINITY aplikacije, preko sajta eFinity.rs i na blagajni Štark Arene od petka, 30. septembra. Svim registrovanim korisnicima aplikacije i sajta eFinity biće ponuđeno da prvi izaberu svoja mesta već od srede, 28. septembra, dok će Meet & Greet i VIP ulaznice biti dostupne dva dana kasnije, 30 septembra.

Datum objavljivanja 24. October, 2022


Slične vesti Saznajte više_