ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
sky preloader

Vesti

Petar Grašo u beogradskoj Štark Areni 11. novembra Moja publika je posebna, spremam joj brojna iznenađenja

Lokacija Beograd, Štark Arena

Datum objavljivanja 11. November, 2022

Jedna od najpoznatijih regionalnih pop zvezda, Petar Grašo, po mnogima majstor za balade, dinamičnu koncertnu godinu zatvoriće spektakularnim nastupom u beogradskoj Štark Areni 11. novembra. 

Grašo je, nakon brojnih rasprodatih nastupa u najvećim koncertnim dvoranama u regionu pokorio Balkan, a kako najavljuje, kruna ovogodišnje koncertne sezone, biće upravo koncert u srpskoj prestonici.

„Jako sam srećan što ću ovu, po mnogim kriterijumima, lepu i dinamičnu godinu, završiti na spektakularan način, u Štark Areni. Beogradska publika je posebna, jako dobro se znamo, i ta razmena energije i emocija među nama je zbilja nešto izvanredno. Donosim najbolje od sebe, a velika bina, odlična produkcija iza koje stoji Skymusic, vrhunski bend i dva sata pjesme i ljubavi garantiraju ludu i nezaboravnu zabavu“ – rekao je Grašo.

Hrvatski pevač, koji slovi za jednog od najcenjenijih hrvatskih tekstopisaca, kompozitora i kantautora, najavio je i brojna iznenađenja za predstojeći beogradski koncert: „Spremam svakojake sitne radosti za moju vernu beogradsku publiku, ali neću o tome govoriti, to će biti iznenađenje“ – zaključio je on.

Ulaznice za koncert, koji organizuje Skymusic, mogu se nabaviti putem besplatne
E_FINITY
aplikacije, preko sajta
eFinity.rs
i na blagajni Štark Arene.

Slične vesti Saznajte više_