ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
sky preloader

Vesti

Jelena Rozga 07. aprila u Štark Areni Dugoočekivani koncert regionalne muzičke zvezde

Lokacija Beograd, Štark Arena

Datum objavljivanja 04. October, 2022

Skymusic Entertainment Grupa sa ponosom predstavlja koncert jedne od najvećih regionalnih zvezda, Jelene Rozge, koja će pred domaćom publikom nastupiti u beogradskoj Štark Areni 07. aprila sledeće godine!

Kraljica pop scene i miljenica svih generacija, poznata je po vrhunskim nastupima i neverovatnoj harizmi, a nema sumnje da će se najvećom koncertnom salom u prestonici prolamati hitovi iz Jelenine solo karijere poput numera „Bižuterija“, "Okus mentola", "Nirvana", "Solo igračica" i neizostavni "Cunami", ali i oni koje je pevala dok je bila u grupi Magazin, u kojoj je i počela svoju karijeru.

Pevačica ne krije uzbuđenje zbog predstojećeg koncerta, a kako je obećala, publika će imati priliku da čuje i neke nove muzičke projekte koje priprema.

Više od dvadeset pet godina pevačica suvereno vlada pop vodama, a plodonosna karijera donela joj je i neke od najuspešnijih dueta i kolaboracija sa najvećim muzičkim zvezdama regionalne scene, poput Olivera Dragojevića, Doris Dragović, Željka Samardžića, Saše Matića, Matije Cveka i drugih. Doživljaj će biti upotpunjen vrhunskom audio-vizuelnom produkcijom koju potpisuje Skymusic production.

Svoj muzički put Jelena je počela da gradi 1996. godine, kada je dolaskom u grupu Magazin stekla veliku popularnost i naklonost publike. Neki od najvećih hitova ovog muzičkog sastava otpevala je upravo ona, poput numera „Da li znaš da te ne volim“, „Dani su bez broja“, „Ginem“ i druge, koje su bend lansirale u top pet bendova na prostoru bivše Jugoslavije. Iako je 2006. godine pevačica otpočela solo karijeru, ne propušta da na svojim nastupima otpeva neke od najpoznatijih pesama Magazina, što se očekuje i na predstojećem spektaklu u beogradskoj Areni.  

Ulaznice za koncert Jelene Rozge biće uskoro u prodaji putem besplatne aplikacije eFinity i preko sajta efinity.rs, kao i na blagajni Štark Arene.

Slične vesti Saznajte više_