ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
sky preloader

Vesti

Muzički spektakl u organizaciji SKYMUSIC-a: Gipsy Kings by Andre Reyes u Beogradu 19. maja! Samo dva dana pre toga Zagreb očekuje flamenko-rumba majstore!

Lokacija Belgrade Waterfront Park

Datum održavanja 19. May, 2024

U srcu prestonice, u Belgrade Waterfront Parku, beogradska publika će biti svedok još nezaboravnog koncerta legendarnog benda, u okviru turneje „El Origen“, dok će hrvatska publika uzivati u poznatim melodijama 17. maja u Areni Zagreb. Oba koncerta su u organizaciji SKYMUSIC-a

Muzički virtuozi, poznati po svojoj jedinstvenoj fuziji tradicionalnog flamenka, rumbe i modernih zvukova, predvođeni legendarnim Adreem Rejesom, obećavaju nezaboravan spektakl u maju u Beogradu i Zagrebu. Njihov nezamenljiv miks gitara, strastvenih vokala i zaraznih ritmova stvorio je legendarne pesme koje su obeležile generacije, a predstojeći koncert biće prilika za još jedno putovanje kroz muzičku baštinu sastava čije je stvaralaštvo duboko ukorenjeno u francuskom ciganskom nasleđu. 

Bend koji je u svojoj tri decenije dugoj karijeri bio 9 puta novinovan za nagradu Grammy (dobio ju je za album "Savor Flamenco" koji je proglašen najboljim WORD MUSIC ALBUMOM 2014. godine) sa više od  60 miliona prodatih albuma širom sveta, poznat je po svojoj energičnoj live izvedbi,  gde publika ne samo da sluša muziku, već i postaje deo nezaboravnog flamenko iskustva. Sa setlistom koja obuhvata hitove kao što su "Bamboleo", "Volare" i "Djobi Djoba", fanovi mogu očekivati veče ispunjeno zaraznim ritmovima, plesom i strašću.

Ulaznice za ovaj muzički spektakl dostupne su putem sajta efinity.rs, besplatne aplikacije efinity, na blagajnama Štark Arene i Doma omladine Beograda, kao i u TC Rajićeva (I sprat) i na više od 1000 Moj kiosk objekata širom zemlje za Srbiju, kao i na sajtu eventim.hr za koncert u Hrvatskoj. 

Datum objavljivanja 26. January, 2024


Slične vesti Saznajte više_