ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
sky preloader

Vesti

Treći put u Beogradu: Brajan Adams ZAPALIO ARENU Muzičar pripredio rokenrol spektakl – još jednom potvrdio status jednog od najboljih live izvođača današnjice

Lokacija Štark Arena, Beograd

Datum održavanja 12. December, 2023

Proslavljeni kanadski rok muzičar, Brajan Adams, sinoć je u organizaciji Skymusic-a održao impresivan koncert pred punom Štark Arenom, kao deo svoje svetske turneje "So Happy it Hurts". Koncert je, uz gromoglasne ovacije, započeo numerom “Kick Ass”, a završen je nakon gotovo tročasovne svirke, uz tri bisa.

Adams je nagradio Beograd istinskim rok spektaklom svetskih razmera - kanadski rok star demonstrirao je neverovatnu vokalnu formu od prve do poslednje numere, a njegov bend savršenu usviranost. 

Muzičar je nizao hit za hitom, a posebno emotivan momenat bio je kada je najavio pesmu „It's only love“ koju je otpevao sa legendarnom Tinom Tarner davne '84. godine. „Ovo je u njenu čast“ – rekao je Brajan, a fanovi su ga podržali ovacijama i glasnim aplazima. 

Osim perfektnog i besprekornog nastupa, Adams je sinoć uspeo da stvori neverovatnu konekciju sa publikom, što je dodatno podrgrejalo ionaku usijanu atmosferu. 

Ovo je treći put da je muzičar svirao u Beogradu.

Datum objavljivanja 13. December, 2023


Slične vesti Saznajte više_