ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
sky preloader

Vesti

Laser show Kula Beograd Demonstriranje snage u ponoć već treću godinu zaredom, neusporedivo za kilometre u okolini!

Lokacija Kula Beograd

Datum objavljivanja 02. January, 2024

Meseci pripreme, pažljivo planiranje svakog detalja, uz saradnju sa Kvant show production, Pyroteamsrbija & Groupe F, vešti planinari koji su se snalazili u teškim vremenskim uslovima i pažljivo postavljali svaki uređaj na Kulu Beograd, uz naš sopstveni tim stručnjaka, rezultirali su grandioznim finalom 2023. koje je eksplodiralo u 2024. s uzbudljivom predstavom, očaravajući hiljade ljudi i pretvarajući horizont u eksplozivnu tapiseriju živopisnih boja.

Preko 12.000 pirotehničkih tela, 180 strateških pozicija, preko 200 svetlosnih uređaja, uključujući moćne Ayrtondigital Cobra i vrhunski Kvant Atom 42, smeštenih na strani grada i reke na Kuli Beograd, kreirali smo šou koji je još jedanput zasenio čitav region.

Ovaj spektakl svedoči o našem neumornom stremljenju ka izvrsnosti, postavljanju standarda i premašivanju granica iz godine u godinu, i ne planiramo da stajemo!

Svim našim zaposlenima, partnerima, saradnicima i svima koji su bili deo naše kompanije na bilo koji način, upućujemo iskrene novogodišnje čestitke! Vaša posvećenost, strast i predanost su stubovi našeg uspeha. Hvala vam na neprocenjivim doprinosima, i radujemo se postizanju novih ciljeva zajedno u narednoj godini.


Slične vesti Saznajte više_