ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
sky preloader

Vesti

Najveća regionalna muzička manifestacija – Music Awards Ceremony (MAC) najavila veliki „comeback“ Poznati vreme i mesto održavanja MAC-a

Lokacija Beograd, Štark Arena

Datum održavanja 25. January, 2023 - 26. January, 2023

Music Awards Ceremony (MAC) u organizaciji Skymusic-a, jedinstvena manifestacija dodele muzičkih priznanja koja je u prva dva izdanja okupila više od 450 poznatih iz celog regiona i bila emitovana na čak sedam TV stanica sa nacionalnom frekvencijom u šest država, vraća se na velika vrata i to novim konceptom koji, uz najsavremeniju produkciju i zahtevne audio-vizuelne elemente, donosi dva dana nezaboravnih nastupa omiljenih izvođača sa ovih prostora. 

Manifestacija koju smo željno iščekivali, Music Awards Ceremony (MAC), jednom će okupiti creme de la creme regionalne muzičke scene, najeminentnija imena regionalne scene, i to 25. i 26. januara u Štrak Areni - nastupi predstavnika muzičke elite pop, alternativne pop, rock, rap, world music i narodne muzike rezervisani su za prvi dan manifestacije, dok će najveće muzičke ikone trap, drill i urban pop muzike nastupiti drugog dana ceremonije.

Novi koncept manifestacije koja je, ujedinjujući sve muzičke žanrove ujedinila i čitav region, predstavljen je u LIVE uključenju na Instagram profilu MAC-a, kada su izvođači koji su u prethodnim izdanjima osvojili neke od nagrada nominovali svoje favorite, izvođače i numere koji su po njihovom mišljenju u poslednjih godinu dana ostavili neizbrisiv trag i najviše doprineli razvoju muzičke industrije na ovim prostorima. 

Tako se na jednom mestu našlo čak 20 muzičkih zvezda sa ovih prostora, među kojima su i Nina Badrić, Angellina, Gazda Paja, Karolina Gočeva, Lena Kovačević, Aleksandra Radović, Rasta, Breskvica, Voyage, Tropico Band, Magla Band i Nevena Božović, koji su pratioce nagradili poklon ulaznicama za najveći muzički događaj u regionu. Najveće iznenađenje bila su nenajavljena uključenja direktno nominovanih izvođača – Konstrakte, Hiljsona Mandele Seksija iz Crnog Ceraka, Lackua, Sare Jo, Edite i Nuccija zbog čega je LIVE umesto predviđenih sat vremena trajao duplo duže. 

Više od 400 hiljada fanova iz čitavog regiona imalo je priliku da uživo prati prve nominacije, da za ovaj događaj vlada veliko interesovanje govori podatak da je tokom trajanja LIVE-a ostavljeno više od 20 hiljada komentara.  

Kako bi prvi krug glasanja trebalo ubrzo da počne, organizatori su pozvali fanove da i ubuduće prate zvanične kanale manifestacije, najavljujući još jedan ogroman iskorak u odnosu na prethodna dva izdanja - mogućnost da im se i samima pruži prilika da predlože svoje favorite za MAC nagrade 2023!

Za treće izdanja MAC-a, za koji vlada najveće interesovanje do sada, uskoro počinje i prodaja ulaznica, i to u ponedeljak, 05. decembra tačno u podne, kada će samo prvi sektori biti pušteni u prodaju po promotivnim cenama – od 690 dinara, uz uštedu od čak 70 odsto. Ulaznice će biti dostupne putem besplatne aplikacije eFinity za IOS i Android, preko sajta efinity.rs i na blagajni Štark Arene.

Datum objavljivanja 05. December, 2022


Slične vesti Saznajte više_